Skype Me™!  
 
Търсене
 

 

 


       

    Туристическа агенция „4Травел” предлага билети на всички традиционни авиокомпании, на нискотарифни /low–cost/ и чартърни авиокомпании.


   Какво представляват нискотарифните/ low-cost/ и чартърните авиокомпании?


     Нискотарифна /low–cost/ авиокомпания
е редовен въздушен превозвач предлагащ значително по-ниски цени за пътуване от традиционните авииокомпании.
Low – cost авиокомпаниите: предлагат определен брой места на изключително атрактивна цена напр. от 0,01 евро, като с приближаване на датата на пътуване цената нараства значително.


     Ниските цени в никакъв случай не означават
ниско качество!!!

     Повечето от нискотарифните авиокомпании използват възможно най-новите и най-големи самолети с цел минимизиране разходите. Ниските цени се дължат на максимално съкращаване на разходите по превоза и използването на пълният капацитет на превозното средство.

     За да се възползвате от най-ниската цена - резервирайте възможно най-рано!!!

     Чартърни полети обикновено се изпълняват от специално наети от туроператора самолети . Самолетните билети на чартърните авиокомпании обикновено са част от туристически пакет (освен самолетния билет цената включва настаняване и други туристически услуги). Самолетните билети се продават от туроператора. За да са печеливши, чартърните полети трябва да са максимално запълнени. Затова за туроператора е по-малка загуба да продаде самостоятелно оставащите места в самолета, отколкото да останат празни. Така се стига до предлагането на самолетни билети за чартърни полети, понякога на изключително ниска цена.

     За да се намери най-ниска цена при тях е важно да се следят редовно обявените дати на полети.При чартърните полети обикновено се обявяват много евтини самолетни билети в последния момент преди отпътуването (7-10 дни).

     Няма нужда да проверявате всички видове авиокомпании за да намерите най-евтиният билет – ние ще го направим вместо вас.


     Спестете време и телефонни разходи – оставете на нас грижата да ви осигурим най-изгодният вариант на пътуване!!!